Experiment

Experiment

"A causa de les restriccions administratives, l'experiment es limita als ciutadans búlgars, italians i espanyols el 2022. Esperem repetir-ho el 2023 amb una participació més àmpla."

 

El Paquet de Treball 8 (WP8) està dedicat a la Millora Participativa i Ciència Ciutadana. 

La filosofia de la Millora Participativa implica que els agricultors/es professionals (i també els no professionals, ciutadania i xefs) col·laborin en els programes de millora. Aquesta aproximació ha d’apropar-nos a una millora més dirigda cap a les preferències dels consumidors/es. 


La filosofia de la Ciència Ciutadana implica que la ciutadania/consumidors/es (i també pagesos/es i productors/es) s’involucrin en les activitats científiques, participant en els principis i procediments científics. D'aquesta manera es dirigeix la conscienciació del consumidor/a cap a la producció i la qualitat dels aliments.


El 2022, el Projecte HARNESSTOM proposa als agricultors/es actuar com a milloradors/es i a la ciutadania format part de la comunitat científica. L’objectiu d'aquests experiments és establir un flux recíproc d'informació dels uns als altres, per tal d’avançar cap a una millor implementació dels programes de millora per a la futura alimentació de la humanitat. 


Si estàs interessat/da en participar, cultivar plantes de tomàquet i prendre nota de les teves pròpies dades de les plantes i de les característiques dels fruits, segueix les indicacions següents!

Per a més informació, pots dirigir-te a un dels punts nacionals d’informació, escrivint en espanyol o català (harnesstom @ fundaciomiquelagusti.cat), en italià (harnesstom @ unitus.it) o en búlgar (harnesstom.bg @ abv.bg). Tots els punts d’informació poden respondre també en anglès.


 

Website hosted by Toulouse INP